• A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • Українською
  • English
Комерційна пропозиція ПВКФ «Пані Крістіна» (м.Херсон)
Опубліковано 28 січня 2015 року о 10:59

ПРИВАТНА ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА «ПАНІ КРІСТІНА» на сьогоднішньому етапі свого розвитку являє собою високоорганізоване, сучасне підприємство,  випускає великий асортимент харчової продукції, що відповідає вимогам споживчого ринку, вимогам стандартів в Україні, а також всім сучасним Європейським стандартам.

На підприємстві ПВКФ «Пані Крістіна» впроваджена інтегрована система управління якістю та безпечністю харчової продукції, яка включає в себе СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001: 2009, а також СИСТЕМУ УПРАВЛІННЯ БЕЗПЕЧНІСТЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ згідно з вимогами ДСТУ 4161-2003. Завдяки закладеному в ній «процесному підходу» ця система охоплює всі можливі аспекти діяльності підприємства, забезпечує контроль на всіх етапах виробництва в будь-якій точці процесу виробництва, зберігання та реалізації продукції.

На території підприємства функціонує добре оснащена, атестована лабораторія, де ведеться жорсткий контроль якості, починаючи з вхідної сировини та допоміжних матеріалів, води, і закінчуючи готовою продукцією.

На підприємстві здійснюється постійна модернізація обладнання та нарощування виробничих потужностей. Встановлено і працює високотехнологічне обладнання найвідоміших європейських виробників.

З 2006 року встановлена і функціонує лінія асептичного консервування фруктів і овочів виробництва Італії, що дозволяє виробляти заготовку власного якісного овочевого, фруктового пюре, томатної пасти без консервантів. Асептична сировина при цьому максимально зберігає свою натуральність, що дуже важливо в подальшому її використанні, тим самим забезпечуючи роботу цехів на весь рік.

У 2008 було запущено вакуумну промислову установку «Корума», виробництва Швейцарії, яка дозволяє виготовляти майонез більш високої якості.

Змонтовані три автоматичних дозатора по фасуванню та наповненню майонезів і кетчупів в пакети з комбінованих матеріалів «Дой-Пак», виробництва Іспанії.

У 2009 році підприємством розпочато випуск томатної пасти в ламінатних тубах по 130 г. на обладнанні італійського виробництва. Продукт в зручній, разової, економною упаковці припав до смаку споживачам.

З 2012 року фахівцями ПВКФ «Пані Крістіна» освоєно випуск великого асортименту фруктових, овочевих, фруктово-овочевих соків і пюре, натурального повидла, джемів із сировини власного виробництва. Застосування нового модернізованого обладнання, високоякісного вихідного матеріалу власного виробництва, щадних технологій при створенні соків дозволяють максимально зберегти відмінні органолептичні показники готового продукту, зберегти всі корисні речовини свіжих овочів і фруктів. Всі соки і пюре розливаються в саму екологічно чисту та безпечну скляну тару.

У 2014 році запущено виробництво макаронних виробів, яких зараз налічується близько 6 видів.

Особливістю нової сучасної технологічної лінії виробництва макаронів є процес замішування тіста під вакуумом з подальшою подвійною обробкою парою. Подібна технологія дозволяє отримувати макарони високої якості і не дозволяє їм розварюватися в процесі готування.

Крім того, покупцям пропонується великий асортимент випічки з борошна (широкий вибір печива, кексів, рулетів і.т.д.)

Для отримання детальнішої інформації про компанію, асортимент продукції та контакти натисніть тут.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux